Uncategorized

5 koraka do savrsene burme

DRS_0101

  1. Udobnost – U moru predivnih modela cesto u momentu odabira burmi ne razmisljamo o njihovoj udobnosti, sto kasnije moze dovesti do toga da vam prsten smeta I da prestanete da ga nosite. Pre svega odaberite adekvatnu sirinu kako vam pri obavljanju bilo kog posla ne bi smetala, a ukoliko niste navikli na nosenje prstenja odaberite anatomske burme koje vam obezbedjuju savrseno prijanjanje na prst.
  1. Model burme – Onaj deo odabira burmi kojem svi poklanjamo najvecu paznju. Burme mogu biti ravnih, polu oblih ili oblih ivica. Sirina moze biti razlicita kao I debljina. Dame svoje burme mogu ukrasavati belim ili kamenjem u boji, a cesto u poslednje vreme se mladenci odlucuju za kombinaciju zlata I keramike.
  1. Zavrsni rad – Novi trendovi donose I nove tehnike zavrsne izrade burmi. Mi cemo vam navesti nekoliko najzastpljenijih, a u nekom od narednih tekstova cemo za vas detaljnije istraziti nacin izrade istih. Pikovane, klasicne sjajne, ice mat ili matirane burme su poslednjih godina totalni trend, tako da u dogovoru sa vasom jacom polovinom izaberite neku od ovih zavrsnih izrada I necete pogresiti.
  1. Burme u paru ili ne – Dilema koja muci mnoge parove. Vama se dopada jedan model, vasem vereniku drugi. Iako je lepo imati burme u paru, nas savet je da se oko toga ne opterecujete. Pre svega ukusi su razliciti, a I pored toga ne pristaje svakom ista sirina burne podjednako lepo, tako da uzivajte u odabiru vaseg savrsenog mladenackog prstenja I ukoliko vam se ne dopadne isti model dajte masti na slobodu I ne opterecujte se kliseima I “pravilima”.
  1. I poslednji korak do vasih savrsenih burmi – gravura – Nesto sto je nas savet da obavezno uradite. Tako dajete svojim burmama licni pecat. Gravura moze sadrzati vasa imena I datum vencanja ili neki drugi vama vazan datum, neku rec koja simbolise vasu vezu ili to mogu biti vasi otisci prsta, sto u poslednje vreme poprima sve interesantniji trend medju mladencima. 

Pratite nas na facebooku i instagramu wedding.chaos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s