Uncategorized

Mladine princess cipele Badgley Mischka

Mark Badgley i James Mischka…sinonim za eleganciju, sofisticiranost i glamur. Njihove modele nosile su poznate dame od stila. Među njima su Šeron Stoun, Ketrin Zita Džons, Dženifer Lopez, Madona, Džulija Roberts, Kejt Vinslet i još mnoge. Kada na googlu ukucate wedding shoes njihovi modeli su prvi koji se nalaze u pretrazi i to ne bez razloga.

roxy-nude.400.1

radiant-iv.400.1 - Copy

rana-nude.400.1Ova dva američka dizajnera su se upoznala tokom studija na Parsons School of Design u Njujorku. Badgley je dizajnirao za Donu Karan, a Mischka za liniju muških odela Willi Smith pre nego što su 1988.godine osnovali svoju modnu liniju. Vogue ih je proglasio za top 10 američkih dizajnera. Poslednje dve decenije ostavili su traga u Holivudskom džet setu.

royal-wh.400.3

piper-wh.400.1

reality-wh.400.1

reality-wh.400.4

Mischka je u par navrata izjavio kako njihov stil vraća u Holivud iz 40ih godina prošlog veka, što govori o prefinjenosti njihove modne linije, romantičnosti i ženstvenosti. Oni su retki dizajneri koji današnju ženu vide kao krhku, nežnu i jednostavnu, a opet na skroman način dovoljno glamuroznu i sexy koja treba da istakne svoje atribute.

sirena-iv.400.1

scarlett-iv.400.4

Njihova kolekcija cipela za mlade odiše romantikom i glamurom. Nežne boje, jednostavni i skromni modeli ukrašeni blještavilom kristalnih ukrasa su upravo onakav model kakvu većina budućih mladi poželi da ponese tog savršenog dana. Za razliku od većine dizajnera koji uglavnom prate trend i kreiraju vrtoglavo visoke potpetice, Badgley i Mischka misle i na udobnost, pa u svojoj kolekciji imaju i ravne sandale, sandale sa platformom i sandale i cipele, kako sa visokom, tako i sa nižom štiklom.

reality-wh.400.1

melinda01.400.1

melinda01.400.4 - Copy

kindra02.400.3

meghan01.400.1 - Copy

glee01.400.1

Kompletnu kolekciju cipela za mlade možete pogledati na njihovom oficijalnom sajtu.

http://www.badgleymischka.com/bridal-shoes/

flair01.400.1 - Copy

blossom02.400.1

kindra02.400.1 - Copy

Pratite nas na facebooku i instagramu wedding.chaos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s