Blog · Venčanice-haljine-moda

Posebno mesto u samom srcu prestonice – Salon venčanica Bella

Još kao devojčice, sve mi maštamo o haljini koju ćemo poneti na dan svog venčanja. U našoj mašti smo je skrojile do tančina. Za svaku mladu je odabir te savršene, posebne haljine najlepši deo priprema venčanja. Tu jedinstvenu haljinu nosimo jednom u životu, biramo je sa posebnom pažnjom, radošću i uzbuđenjem, svim srcem. Očekujemo od nje da nam pristaje savršeno i da leži našem senzibilitetu, ali i figuri, da bude ukrojena na naše telo do poslednjeg milimetra i da nam pruži osećaj lepote i lakoće dok je budemo nosile na dan venčanja.Čitajući ovo, sigurna sam da postoji bar jedna buduća mlada, koja će pomisliti “ja već mogu da odustanem, nema šanse da pronađem toliko savršenu haljinu” 🙂 Obradovaću vas kao bivša mlada, a pre svega modni dizajner…Poenta nije u haljini, već u pravom odabiru salona u kojem ćete iznajmiti svoju venčanicu i svaka mlada koja ovo prihvati i prepusti se rukama profesionalaca uživaće i ludo se zabaviti tokom probe i odabira svoje savšene haljine…

Apropo svega, za vas smo u samom srcu prestonice posetile jedno zaista posebno mesto za sve mlade – salon venčanica Bella i popile kafu sa ljubaznim vlasnicima i zaposlenim devojkama, koji su nam otkrili na koji način uspevaju godinama da se održe u samom vrhu među konkurencijom, koji su trendovi za predstojeću prolećnu sezonu venčanja i za vas drage pokupile razne savete koji će vam pomoći u odabiru venčanice…

IMG_1530

IMG_1582

IMG_1540

IMG_1583

  • Kako je nastao naziv salona i u kojim sve gradovima danas imate svoje salone?

Naš cilj i posao je upravo da svaku mladu učinimo zadovoljnom i da se na dan svog venčanja oseća najlepšom, zato u našem salonu možete iznajmiti ili kupiti haljine najpoznatijih i najcenjenijih svetskih brendova. U skladu sa ciljem našeg poslovanja, nastao je i naziv Bella, što na francuskom znači lepa, kao što je i svaka naša mlada. Prvi salon je otvoren u Novom Sadu 2003.godine, a danas postojimo i u Beogradu i Čačku. 

IMG_1595

IMG_1579

IMG_1580

IMG_1542

  • Na koji način ste uspeli da se izdvojite na tržištu i održite na samom vrhu u moru konkurencije?

Mnogo uloženog truda i ljubavi je preduslov za uspeh i jako bitan sastojak posla, kojim god da se bavite, a posebno kada se radi o najlepšem danu u životu svake devojke. One dolaze sa posebnim ushićenjem, tremom i velikim očekivanjem i zaista je važno umeti sa njihovim pomešanim osećanjima. Svakako je naše ljubazno, strpljivo i profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu jedan od najvažnijih faktora zašto smo i dalje ovde gde jesmo. Istančan ukus i inovativnost u našem poslovanju su ono što nas godinama odvaja od ostalih konkurenata. 

IMG_1570IMG_1571

IMG_1553

IMG_1559

IMG_1554

IMG_1560

  • Koje sve brendove venčanica mlade mogu pronaći u Vašim salonima?

Pored svih dobro poznatih brendova koji su već dugi niz godina prisutni u našim salonima, ovog puta bismo posebno izdvojili čak četiri potpuno nova brenda venčanica, koji su čista ekskluziva, ne samo u Srbiji, već i u čitavoj istočnoj Evropi. U pitanju su venčanice kolekcija Essense, Martina Liana, Kenneth Winston i Victoria Jane for Ronald Joyce. Posebno smo ponosni na brend Essense, koji je ovogodišnji dobitnik nagrade “PROIZVOĐAČ VENČANICA GODINE” (Debi’s Award Winner – Bridal Manufacturer of the year)! U pitanju je prestižna nagrada koja doslovce predstavlja Oskara u svetu venčanica. Standardno mlade koje žele glamur crvenog tepiha, kod nas mogu pronaći i veličanstvene haljine Ellie Saab-a  koga nije potrebno dodatno predstavljati. 

IMG_1590

IMG_1587

IMG_1585

  • Da li je neki od pomenutih brendova posebno popularan među mladama i koliko one pridaju važnosti istim?

Zaista nema nikakvih pravila kada se radi o brendovima venčanica. Mlade biraju ono u čemu će izgledati lepo i osećati se prijatno, ma o kom brendu da se radilo. Naravno da uvek postoje mlade koje žele određeni, glamurozniji brend i to je uglavnom stvar prestiža. 

IMG_1531

IMG_1567

  • Da li postoji neki određen model venčanica koji mlade posebno vole i za koji se najlakše i najviše odlučuju?

Odabir modela venčanice je zaista individualna stvar, pogotovo ako uzmemo u obzir da je svaki model haljine prilagođen određenoj konstituciji devojke. Ono što je trenutno najaktuelnije i najpopularnije među mladama jesu venčanice sa otvorenim leđima i dugim čipkanim rukavima. Posebno bismo izdvojili Pepeljuga modele u kojima se devojke zamišljaju od malena i koji su uvek omiljeni i popularni među mladama. 

IMG_1538

  • Koliko su mlade zahtevne pri izboru svoje venčanice?

Obzirom da je to jedan zaista poseban dan u životu svake devojke, negde je i normalno da su mlade zahtevne pri odabiru svoje haljine. Neke u manjoj, neke u većoj meri, ali svaka želi perfekciju i htele one to ili ne, to na kraju dovede do zahtevnosti (smeh). Ono što je uvek poželjno je da isprobaju više različitih modela i budu sigurne da su pronašle model koji im najbolje pristaje i u kojem će zablistati na dan svog venčanja. 

IMG_1558

IMG_1537

IMG_1535

IMG_1561

IMG_1581

  • Koji su trendovi za predstojeću sezonu 2016?

Smatramo da ne postoji trend u bukvalnom smislu kada su venčanice u pitanju. Više su to neke blage varijacije na temu. Devojka je ta koja nosi haljinu, a ne haljina nju, svakoj pristaje nešto drugo i kada odaberete savršen model za sebe osećaćete se kao da upravo vi postavljate trendove. Ukoliko biramo detalje koji će obeležiti predstojeću sezonu, svakako su to već pomenuti modeli sa dugim rukavima i otvorenim leđima, golim ili prekrivenim najfinijom i najkvalitetnijom čipkom ili pak samo tilom. Tu su i večne Pepeljuga haljine sa najrazličitijim varijacijama kristalnih ukrasa. Uvek je u trendu i bezvremena čipka, koja je večna, otmena i elegantna i koja negde i asocira na mlade i koja je uvek pravi, nepogrešiv izbor. 

IMG_1541

IMG_1539

IMG_1562

  • Šta sve mlade, pored venčanica, mogu pronaći u Vašim salonima?

Pored venčanica, našim mladama stoje na raspolaganju i haljine za presvlačenje. To su koktel haljine u najfinijim tonovima različitih boja, sa više ili manje zavidnih ukrasa od kristala, perli, bisera…koje takođe mogu nositi kume ili sestre, koje su uvek najveseliji i jedni od najvažnijih gostiju na venčanjima. Tu je naravno i sva prateća oprema, velovi, ukrasi za kosu, ručno rađeni glamurozni pojasevi za haljine, satkani od pregršti blistavih kristala ili pak nežnih cvetova u pastelnim tonovima, suncobrani, lepeze…

IMG_1550

IMG_1597

IMG_1576

IMG_1549

IMG_1546

IMG_1543

  • Šta predlažete mladama koje se udaju u zimskom periodu?  

Prva asocijacija na venčanje tokom zime je i venčanica sa dugim čipkanim rukavima. To svakako može biti vaš izbor, pogotovo što je to uvek romantično i nekako je u skladu sa celokupnim zimskim ambijentom. Pored odabira haljine važno je da zimska mlada za sebe odabere i neki komad u vidu šala, ogrtača, ešarpe ili npr.ponča koji su ove sezone pravi hit, koji mogu biti pleteni od nekih finih i toplih niti poput kašmira. To može biti i neka kraća bundica, bolero od nekog toplog materijala ili neki interesantan i neobičan džemperić koji će vašem wedding outfitu dati dozu lucidnosti i infantilnosti. 

IMG_1547

  • Vaši saveti za sve buduće mlade?

Poželjno je da devojke pre svega dobro poznaju sebe i da to negde usklade sa svojim željama i slikom kako su sebe zamislile u celoj euforičnoj bajci zvanoj venčanje. To se posebno odnosi na model venčanice. Takođe je važno da dođu opuštene i nasmejane, a naše stručno osoblje je tu da sasluša sve njihove zahteve i želje i da ih uputi da na najlakši mogući način dođu do svoje savršene venčanice.

IMG_1577

Celokupnu ponudu Studia ekskluzivnih venčanica Bella možete pogledati na njihovom sajtu ili na njihovoj facebook stranici.

I za kraj ne mogu da se suzdržim, a da sa vama ne podelim svoj lični utisak, obzirom da sam i sama bila Bellina mlada … Prijatan ambijent u kojem ćete uživati, pregršt najrazličitijih haljina i za one najneodlučnije mlade, izuzetno prijatno i stručno osoblje, sa posebnom posvećenosti svakoj devojci i veeeelik prostor sa jos veeeećim ogledalom u kojem možete da se ogledate do besvesti 🙂 

Lajkujte našu facebook stranicu i pratite nas na instagramu wedding.chaos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s