Venčanice-haljine-moda

Flower power – moderne venčcanice sa cvetnim motivima

Drage naše dame 🙂
Danas ćemo vam pisati o sve popularnijem modnom trendu među mladama, a to su malo drugačije venčanice sa cvetnim motivima.
Sve buduće mlade, koje žele da budu drugačije, ovo je pravi post za Vas 🙂

flower power
Cvetne venčanice su odličan izbor za sve one devojke koje žele da izbegnu tradicionalne i jednostavne bele haljine i žele da se malo drugačije istaknu na dan svog venčanja. Ovakve haljine su prelepe, romantične i ženstvene i svakako će izmamiti osmehe i uzdahe svih prisutnih.

136175
Sećam se, pre nekoliko godina, došla nam je buduća mlada u salon, tražeći cvetnu ili roze haljinu. Imali smo obe, i do tad ih niko nije probao, ni jedna devojka čak nije ni bila zainteresovana za te prelepe haljine. Kad sam ih nudila kao opciju za njihovo venčanje, uputile bi mi pogled u kome sam uvek mogla pročitam rečenicu “Je li ova normalna?!”. Shvatila sam vremenom, da posebne devojke žele haljine sa cvetnim motivima…prkosne, ponosne i drugačije.

26c6f3442c4bc044475f184c7124de57
Cena haljina varira, ali su za kupovinu i iznajmljivanje iste kao i jednobojne haljine. Po našim salonima nisu toliko zastupljene jer se naše mlade ipak odlučuju za tradicionalne bele/ivory haljine. Ukoliko ste zainteresovane za ovakve venčanice, pogledajte kataloge brendova koje zastupaju domaći saloni, i u idealnom roku od 6 meseci, haljinu možete naručiti u svojoj veličini. Ukoliko ne možete da nađete idealnu, uvek je možete sašiti. Odaverite svilu ili lagani muslin sa cvetnim motivina, u kombinaciji sa jednobojnim materijalima, savršenog kroja+dobra krojačica, može učiniti da za vaš poseban dan izgledate zanosno i ponosno.
Uz ovakvu haljinu, nećete imati problema sa odabirom propratnih detalja. Cipele mogu biti tradicionalno bele ili krem, ali uvek se možete stilski poigrati, te izabrati boju cipela u boji kakvi su cvetovi na haljini. Ukoliko su cvetovi, na primer, blago ljubičasti, možete naći cipele i torbicu u sličnoj boji.
Nemojte preterivati sa nakitom, bogatim komplikovanim frizurama, jer ovakve haljine zahtevaju minimalizam u svakom smislu. Birajte sitniji nakit, da malo zasija i učini vaš izgled potpunim.
Koji god stil da gajite, koja god da je tema vašeg venčanja, kolor paleta ili budžet, budite uvereni da će se savršena cvetna haljina uklopiti u sve što ste zamislili.

yolan-chris-wedding-dress
Yolan Chris
lazaro-wedding-dresses
Lazaro
kathryn-conover-couture
Kathryn Conover Couture
jennifer-gifford-designs
Jennifer Gifford designs
atelier-aimee-wedding-dress
Atelier Aimee
claire-pettibone-2
Claire Pettibone
claire-pettibone
Claire Pettibone
elizabeth-fillmore-wedding-dress
ELizabeth Fillmore
francesca-miranda
Francesca Miranda
alessandro-angelozzi-couture1
Alessandro Angelozzi
alessandro-angelozzi-couture
Alessandro Angleozzi

plum-pretty-sugar-couture-wedding-dress 9e43588c7a8ba8a700f2ce1159d5eb65

Souce: Pinterest, Brides

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s